Ingyenes a DC Universe Online

A Sony Online Entertainment LLC új, ingyen játék alapra helyezte népszerű DC Universe Online elérését. A játékosok ezentúl ingyen vehetik igénybe a játék alap szolgáltatásait, de a jobb játékélmény továbbra is pénzbe kerül majd. A DC Universe Online három különféle előfizetéssel érhető el: Free, Premium és Legendary. Mindhárom szint teljes elérést biztosít az összes küldetéshez, frissítésekhez és javításokhoz, de a különböző szintek más játék lehetőségeket tartalmaznak.

Az ingyen játékosok a DC Universe online teljes világát elérhetik (beleértve Gotham City, Metropolis és minden küldetés), ám mindössze kettő karakter közül választhatnak és a különböző bónusz tárgyakért már anyagi áldozatot kell hozniuk.

A Premium előfizetők lesznek azok, akik már legalább $5-t költöttek (akár korábbi előfizetéseik révén, akár in-game tárgyak vásárlásával). Az ő számukra további karakter slotok, inventory slotok és magasabb pénz limit áll rendelkezésre, valamint letölthető küldetés csomagok és sok egyéb megvásárolható bónusz tárgyak várják őket.

Havi 15 dollárért, Legendary szinten hozhatod ki a maximumot a játékból. A csomagba 15 karakter slot, 80 inventory slot tartozik és minden DLC ingyen érhető el a Legendary játékosok számára