Men of War: Vietnam – Készítsd el Saját Háborúd

Az 1C Company ma bejelentette a Men of War: Vietnam legújabb frissítését, melynek legfőbb újdonsága, hogy teljes körű szerkesztési funkciókat ad a játék rajongóinak kezébe. A felhasználók elkészíthetik saját térképeiket és küldetéseiket, melyeket azután szabadon megoszthatnak a világhálón, így az újabb ütközeteknek már valóban csak a képzelet szab határokat.

A frissítés ezen kívül csökkenti az Easy és Normal szintek nehézségi fokát, így a kevésbé tapasztalt játékosok is sikeresen indulhatnak Vietnam meghódítására. Már a játék kezdetétől fogva elérhető az összes hadjárat, így a kezdők is kiválaszthatják, ki ellen akarnak harcolni. A frissítés javításokat is tartalmaz, például megszünteti a különböző verziók közötti lehetséges szinkronizációs problémákat a hálózati játék során a közös hadműveletekben.

Azok a felhasználók akik a Steam verziót használják, ezentúl játékban megszerzett fejlesztéseiket a Steam fejlesztéseivel együtt láthatják, a Men of War: Vietnam Special Edition tulajdonosai pedig új bónusz küldetéseket élvezhetnek a játékban.

A frissítést innen töltheted le ingyenesen (280 MB).

Hasonló bejegyzések:

  1. Ingyenesen játszható a Team Fortress 2
  2. A Valve ingyenesen játszható projektet tervez
  3. Ingyen játékok a nem magyar PSN-usereknek
  4. Battlefield 3 – A Vietnam DLC kísérlet is volt
  5. Gearbox – Saját Duke Nukemet fogunk csinálni
  6. Bemutatkozik az eMaffia (pc)
  7. Valve – Mobiltelefonra költözik a Steam
  8. Saját exkluzív címeket szeretne az EA
  9. Korea – saját operációs rendszer?
  10. A Dungeon Siege III demo Xbox 360-on már elérhető

Tags:

Játék kereső