Men of War: Vietnam – Készítsd el Saját Háborúd

Az 1C Company ma bejelentette a Men of War: Vietnam legújabb frissítését, melynek legfőbb újdonsága, hogy teljes körű szerkesztési funkciókat ad a játék rajongóinak kezébe. A felhasználók elkészíthetik saját térképeiket és küldetéseiket, melyeket azután szabadon megoszthatnak a világhálón, így az újabb ütközeteknek már valóban csak a képzelet szab határokat.

A frissítés ezen kívül csökkenti az Easy és Normal szintek nehézségi fokát, így a kevésbé tapasztalt játékosok is sikeresen indulhatnak Vietnam meghódítására. Már a játék kezdetétől fogva elérhető az összes hadjárat, így a kezdők is kiválaszthatják, ki ellen akarnak harcolni. A frissítés javításokat is tartalmaz, például megszünteti a különböző verziók közötti lehetséges szinkronizációs problémákat a hálózati játék során a közös hadműveletekben.

Azok a felhasználók akik a Steam verziót használják, ezentúl játékban megszerzett fejlesztéseiket a Steam fejlesztéseivel együtt láthatják, a Men of War: Vietnam Special Edition tulajdonosai pedig új bónusz küldetéseket élvezhetnek a játékban.

A frissítést innen töltheted le ingyenesen (280 MB).