Need for Speed The Run – Fuss az Életedért

Bár a játék hivatalos megjelenése november 15-én várható, a fejlesztők újabb és újabb trailerekkel csigázzák a Need for Speed rajongókat. A The Run egy illegális verseny keresztül az országon, ahol az egyetlen esély, hogy visszaszerezd az életed, ha elsőként érsz el San Francisco-ból New York-ba.

Nincs sebességkorlátozás, nincsenek szabályok, nem bízhatsz senkiben csak magadban és a vezetési tudásodban bízhatsz, miközben összecsapsz a világ legjobb versenyzői ellen a legveszélyesebb utakon. Az akciófilmbe illő, fordulatos játékban forgalmas városokon, jeges hegyi utakon és kanyargós szűk kanyonokon kell átverekedned magad, ahol bármikor lecsaphat rád a rendőrség, hogy végleg megállítson.

A szerdán megjelent új multiplayer videó tökéletes bepillantást enged a Need for Speed ​​The új technológiájába, amely segítségével csatlakozhatsz a már futó versenyekhez és hozhatsz létre új kihívásokat barátaid számára vadonatúj járművekkel és különleges fejlesztésekkel.

Tags: ,

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /chroot/home/graystyl/mindenamijatek.hu/html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Játék kereső