The Settlers Online Ingyen Játék

MEGJELENT MAGYAR NYELVŰ ISMERTETŐNK ELSŐ RÉSZE!!!

1993-ban a Blue Byte Software fejlesztői elkészítették a The Settlers című játék Commodore Amiga, majd 1994-ben PC-s változatát, egy teljesen új játékstílust teremtettek valós idejű stratégiai játékukkal. Az azóta eltelt 17 év alatt nyolc további folytatás következett, most pedig egy új, ingyenesen játszható online változattal lepték meg a rajongókat a készítők. Az Ubisoft kiadásában megjelent The Settlers Online böngészőben játszható változatában az előző verziókhoz hasonlóan kell irányítanod telepeseidet, hogy erőforrásokat gyűjtsenek, hadműveleteket hajtsanak végre, építkezzenek és fejlesszék királyságodat, hogy a végén a legjobbak mindent meghódítsanak.

JÁTSSZ THE SETTLERS ONLINE JÁTÉKOT INGYEN MOST!

Küldetésed a The Settlers Online játék kezdetekor egy apró, fejletlen és lakatlan településsel indul, ahol csupán minimális mennyiségű erőforrás áll a rendelkezésedre. Rögtön hozzáfoghatsz, hogy különböző épületeket építs polgáraid elszállásolására, erőforrások előállítására és értékeid tárolására. Minél több épületet építesz, annál több telepes érkezik a faludba, amely fokozatosan növekvő birodalmad központja. Az épületek változatossága létfontosságú annak érdekében, hogy polgáraid jól érezzék magukat és azért is, hogy biztosítsd a különböző termelési folyamatokat, amelyek a megfelelő szinten tartják a készleteidet.

A The Settlers Online-ban az erőforrások egyrészt újabb épületek építésére, másrészt a telepesek élelmezésére, valamint más játékosokkal történő kereskedésre is használhatók. A böngészős játék résztvevőinek mindig gondoskodniuk kell arról, hogy az erőforrások kellő mennyiségben és megfelelő arányban állnak rendelkezésre. Az erőforrás termelés és építés mellett természetesen a védelemre is oda kell figyelned. Erős hadseregre van szükség, amelyet folyamatosan képezni és fejleszteni kell egyrészt azért, hogy visszaverhessék a szomszédos banditák támadásait, másrészt azért, hogy hadjárataik során értékes erőforrásokat gyűjthessenek.

Ha gondjaid vannak az angol nyelvvel, olvasd el rövid ismertetőnket, amelyből megtudhatod, hogyan kezd el a játékot.