Megjelent a Gotham City Impostors

A Monolith Productions zseniális fejlesztőinek jóvoltából megjelent a Megjelent a Gotham City Impostors, ahol Batman, illetve Joker szövetségeseiként 6 fős csapatok szállhatnak harcba egymás ellen Gotham City utcáin. A játék mottója: “miért küzdenél a bűnözés ellen, ha simán kiirthatod?”
Gotham City megőrült! Batman önjelölt segítői elözönlötték a várost, hogy polgárőrösdit játszva vérfürdőt rendezzenek az “igazság” nevében, miközben a másik oldalon Joker tanoncok változtatják csatatérré Gothamot és nyomukban mindenfelé hullák hevernek.

A játék testreszabása körülbelül addig tart, míg csőre töltesz egy puskát. Válaszd ki a fegyvereket, eszközöket de akár a frizurádat is a személyiségedhez és játék stílusodhoz igazíthatod. Lehetsz izomember, de száguldhatsz akár görkorin is, miközben nyílpuskával lövöldözöl, vagy törékeny kislányként házi készítésű rakétavetővel lövöldözhetsz a sárkányrepülődről. A Gotham City Impostors-ban nincsenek szigorúan definiált karakter osztályok, olyan lehetsz, amilyen akarsz.

A játék során 1000 játékos szinten keresztül juthatsz hozzá az újabb és újabb tárgyakhoz, amelyekkel karaktered még őrültebb lehet. Egyéni kihívások sorát teljesítve bizonyíthatod bátorságodat, teheted próbára reflexeidet és tudásod, vagy harcok sorozatán át küzdheted fel magad az eredménytábla tetejére multiplayer módban, minden csak rajtad múlik!

A Gotham City Impostors ára €10.99 vagy 1200 MS pont, letölthető PC-re, elérhető a PlayStation Hálózaton és Xbox LIVE-on is. Itt az idő hát, hogy magadra kenj egy kis bohóc sminket vagy denevér köpenybe bújj, mert Gotham vár!!